Хетчбек

Зручний супутник на кожен день.

Детальніше про моделі

Седан

Такий,‌ ‌як‌ ‌ти.‌

Детальніше про моделі

Хетчбек

Спортивна функціональність

Детальніше про моделі

Седан

Ласкаво просимо до зони комфорту.

Детальніше про моделі

Універсал

Ласкаво просимо до зони комфорту.

Детальніше про моделі

Седан

Новий седан Mercedes-Benz Е-Класу

Детальніше про моделі

Універсал

Новий універсал Mercedes-Benz E-Класу

Детальніше про моделі

Позашляховик

Легендарний позашляховик.

Детальніше про моделі

GLB FL

Новий Mercedes-Benz GLB

Детальніше про моделі

SUV

Привабливий. На будь-якій дорозі.

Детальніше про моделі

Купе

Новий Mercedes-Benz GLС купе.

Детальніше про моделі

Купе

Натхнення кожен день.

Детальніше про моделі

SUV FL

Новий Mercedes-Benz GLE SUV

Детальніше про моделі

Coupe FL

Новий Mercedes-Benz GLE Coupe.

Детальніше про моделі

SUV

Втілення успіху.

Детальніше про моделі

Mercedes-Benz GLS FL

Новий Mercedes-Benz GLS

Детальніше про моделі

Mercedes-Maybach FL

Новий Mercedes-Maybach GLS

Детальніше про моделі

Mercedes-Benz S-Class

Новий рівень сучасної розкоші

Детальніше про моделі

Maybach

Новий рівень сучасної розкоші

Детальніше про моделі

Новий родстер Mercedes-AMG

Відродження зірки.

Детальніше про моделі

Мінівен

Зроби свій хід.

Детальніше про моделі

4-Door Coupé

Заяви про себе.

Детальніше про моделі

EQA

Для нового покоління.

Детальніше про моделі

EQA FL

Для нового покоління.

Детальніше про моделі

EQB

Електрична мобільність у новому вимірі.

Детальніше про моделі

EQB FL

Електрична мобільність у новому вимірі.

Детальніше про моделі

EQC

Новий досвід водіння.

Детальніше про моделі

Седан

Це для всіх органів почуттів.

Детальніше про моделі

SUV

Новий рівень універсальності.

Детальніше про моделі

EQS

Cвіт нових можливостей.

Детальніше про моделі

EQS SUV

Новий   EQS SUV   від   Mercedes-Benz.

Детальніше про моделі

Тріумф електромобільності: перше знайомство з новинками Mercedes-Benz на IAA MOBILITY 2021

Тріумф електромобільності: перше знайомство з новинками Mercedes-Benz на IAA MOBILITY 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО),  знайомить поціновувачів бренду із низкою абсолютно нових моделей, що представлені на Міжнародному автосалоні IAA MOBILITY 2021. 

Mercedes-Benz впевнено йде у майбутнє, демонструючи безпрецедентну присутність бренду на Міжнародному автосалоні IAA MOBILITY 2021, що орієнтована на діалог та враження. В рамках виставки, яка буде відкрита для відвідувачів з 7 по 12 вересня 2021 року в Мюнхені, автомобільний бренд класу люкс використовує всі можливості, що передбачені новим форматом автосалону (IAA). Завдяки різноманітним тематичним заходам в центрі міста, у локаціях «Blue Lane», «Open Space», «Summit» та у виставковому центрі, Mercedes-Benz робить свій перехід до екологічно безпечного і цифрового майбутнього емоційно відчутним. Сім з десяти прем'єр – повністю електричні моделі. Це дає чітке уявлення, як електрифікація усіх суббрендів набирає обертів.

«Лідерство у сегменті електромобілів» – електрична різноманітність із зіркою

Mercedes-Benz демонструє на Одеонсплац у Мюнхені увесь спектр свого портфоліо електромобілів – від компактних моделей до розкішного седана і мінівена. У портфоліо сім нових автомобілів: EQB 350 4MATIC (споживання енергії у змішаному циклі: 16,2 кВт·год/100 км; викиди CO у змішаному циклі: 0 г/км), EQE 350 (споживання енергії у змішаному циклі: 15,7-19,3 кВт·год/100 км; викиди CO у змішаному циклі: 0 г/км), Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC + (споживана потужність в змішаному циклі WLTP: 21,5-23,9 кВт·год/100 км; викиди CO у змішаному циклі WLTP: 0 г/км), концепт Mercedes-Maybach EQSконцепт Mercedes-Benz EQGконцепт EQT, а також концепт smart #1. На стенді представлені й актуальні моделі Mercedes-EQ: EQA 250EQC 400 4MATICEQS 580 4MATICEQV 300smart EQ fortwo і smart EQ fortwo coupé. Таким чином, Mercedes-Benz створює стійкий тренд для усіх суббрендів і підтверджує прагнення до лідерства у сегменті електромобілів («Lead in Electric»).

Окрім нового повністю електричного EQE та Mercedes-AMG EQS, представлені також й інші моделі, що дебютували на IAA – зокрема, перший високопродуктивний гібрид з Аффальтербаха, Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE та C-Class All-Terrain. Експозиція цих моделей супроводжується спеціальною графічною інсталяцією, а також звуковим і світловим шоу. G-Клас і вперше новий S 680 GUARD 4MATIC (витрата палива у змішаному циклі: 19,5 л/100 км; викиди CO у змішаному циклі: 442 г/км) представлені у ексклюзивній зоні на верхньому поверсі.

Електричний седан бізнес-класу EQE

Бізнес-седан EQE – друга модель, що заснована на електричній архітектурі преміум-класу (EVA2), слідом за розкішним седаном EQS. Поетапний глобальний запуск відбудеться всередині 2022 року. Виробництво для світового ринку базуватиметься у Бремені, для китайського ринку – у Пекіні. EQE більш компактний, ніж EQS, і має колісну базу на 90 міліметрів коротшу – 3120 міліметрів. За зовнішніми габаритами його можна порівняти із CLS. Внутрішні розміри помітно перевищують розміри актуального E-Класу (213 модельного ряду). Внутрішній дизайн та оснащення засновані на EQS, зокрема, з MBUX Hyperscreen, автоматичними дверима підвищеної комфортності (передніми) і рульовим управлінням задньої осі, доступними у якості додаткових опцій. За рівнем шуму і вібрації (NVH) EQE є одним з кращих у своєму класі. Батарея має корисну енергоємність 90 кВт·год, а запас ходу до 660 км згідно WLTP. На початку запуску на ринку буде доступна модель EQE 350 (споживана потужність за WLTP: 15,7-19,3 кВт·год/100 км; викиди CO: 0 г/км) потужністю 215 кВт. Також плануються варіанти виконання потужністю близько 500 кВт.

100% емоцій, 0% викидів – Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC +

AMG EQS 53 4MATIC + – перший повністю електричний представник сімейства високодинамічних моделей, вироблених у Аффальтербасі. Він створений спеціально для автолюбителів, які шукають поєднання інноваційної електричної мобільності у розкішній атмосфері зі спортивністю і маневреністю. У недалекому майбутньому з'являться й інші електричні моделі AMG, у тому числі повністю розроблені на власній платформі AMG.EA.

В основі нового Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC + лежить концепція приводу із двома двигунами з максимальною орієнтацією на продуктивність. Потужна електрична трансмісія з одним двигуном на передній і задній осях має повністю регульований повний привід AMG Performance 4MATIC +, який оптимально передає потужність приводу у будь-яких умовах руху. Базова версія забезпечує максимальну загальну потужність 484 кВт (658 к.с.) з максимальним крутним моментом 950 Нм. Із пакетом AMG DYNAMIC PLUS, доступним у якості опції, максимальна потужність збільшується до 560 кВт (761 к.с.) у режимі RACE START з функцією наддуву. Тоді максимальний крутний момент становить до 1020 Нм. У цьому випадку новий Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC + прискорюється від 0 до 100 км/год за 3,4 секунди за умови рівня заряду акумулятора не менше 80 відсотків. У базовій версії AMG EQS прискорюється від 0 до 100 км/год за 3,8 секунди (мінімум 80% заряду акумулятора).

Моделі Mercedes-AMG завжди уособлювали емоційність, а звук автомобіля завжди був важливою частиною традиціного досвіду водіння AMG. Так буде і у майбутньому – EQS 53 4MATIC + запозичує характерний потужний звук. Його звукова система використовує спеціальні джерела і звуковий генератор для створення особливого звуку в двох версіях: «Автентичний» або «Перформанс». Цей ексклюзивний звук AMG SOUND EXPERIENCE створюється всередині і зовні з тональністю і інтенсивністю, що відповідають поточному стану водіння, обраному режиму руху або побажанням водія.

Концепт Mercedes-Maybach EQS

Mercedes-Maybach розширює свій модельний ряд розкішним повністю електричним кросовером на базі модульної архітектури електромобілів класу люкс і преміум-класу. Представляючи концепт-кар EQS, Mercedes-Maybach знайомить нас з першою повністю електричною моделлю традиційного люксового бренду. Передсерійний екземпляр демонструє типові для Maybach відмінні риси, такі як, наприклад, характерне двоколірне фарбування, а також робить крок у бік більш прогресивного уявлення бренду завдяки інноваційній технології приводу. У салоні задній простір стає зручним місцем для роботи або відпочинку завдяки сидінням Executive і пакету функцій «Особистий водій». Інтер'єр концепт-кара Mercedes-Maybach EQS настільки ж емоційний і стильний, як і екстер'єр. Атмосфера лаунж-зони гарантує розкішні та ультраексклюзивні подорожі. У передніх сидіннях простежуються паралелі із Mercedes-Maybach S-Класом. Задня частина First-Class із двома просторими індивідуальними сидіннями також запозичена у S-Класу, як і висококласна розважальна система для задніх пасажирів – разом вони гарантують найвищий рівень комфорту на борту.

Концепт-кар Mercedes-Maybach EQS заснований на модульній архітектурі для електромобілів класу люкс і преміум-класу Mercedes-Benz. На цій основі з'явиться ще одна повністю електрична модель – позашляховик EQS, який надійде у серійне виробництво у 2022 році іще до Maybach. Електрична трансмісія забезпечуватиме максимальну плавність ходу і дозволить досягти нового рівня тиші і відпочинку в салоні. За стандартом WLTP для позашляховика Mercedes-EQS запланований запас ходу складатиме близько 600 кілометрів.

Перший високодинамічний гібрид Mercedes-AMG

Напередодні IAA MOBILITY 2021, Mercedes-AMG представив перший високодинамічний гібридний автомобіль з Аффальтербаха під технологічним лейблом E PERFORMANCE, у якому використовуються технології з «Формули-1». В основі цієї концепції унікальна схема силового агрегату, що включає в себе електродвигун-генератор і АКБ на задній осі, а також акумуляторна батарея High Performance власної розробки. Завдяки особливому силовому агрегату Mercedes AMG GT 63 S E PERFORMANCE (усереднена витрата палива у змішаному циклі: 8,6 л/100 км; усереднені викиди CO у змішаному циклі: 196 г/км; усереднена витрата електроенергії: 10,3 кВт∙год/100 км) поєднує міць і вражаючу динаміку із максимальною економічністю. Тим самим модель E PERFORMANCE переносить «гени» спортивної динаміки AMG у електрифіковане майбутнє. Комбінація із 4,0-літрового бітурбованого двигуна V8 та електродвигуна-генератора забезпечує сумарну потужність у 620 кВт (843 л. с.) і сумарний максимальний крутний момент у 1400 Н∙м. Миттєвий відгук електричного приводу на задній осі, швидке нарощування крутного моменту і оптимізований розподіл маси дозволяють випробувати нові відчуття від високої динаміки. Як і у «Формулі-1», АКБ спеціально розрахована на швидку віддачу і накопичення енергії. Електричний запас ходу у 12 км забезпечує практичний радіус для поїздок містом та у населених пунктах. Mercedes-AMG разом зі своїм бренд-амбасадором will.i.am запроваджують нові можливості знайомства із електрифікацією: відомий у всьому світі музикант і багаторазовий лауреат премій «Греммі» став головною дійовою особою рекламної кампанії Everything but quiet («Усе, крім тиші»). Він не тільки брав участь у розробці концепції, а й написав спеціальну пісню для відео, присвяченого виходу нової моделі.